Tilbageblik af NF fra NM

New Forest ponyen Flying Ronaldo med rytter Maria Schou har været til Nordisk mesterskab i Norge. Det gik rigtig godt og ekvipagen red et super flot stævne.

Første dag skulle de ride en opvarmning i 110cm. Her red de en fin 0-runde, så en rigtig dejlig start. Dagen efter, fredag, gik det løs med første runde som også var holdmesterskab. Her red Flying Ronaldo 2 flotte ture med 0 fejl. Holdet fik 4 ærgerlige fejl og de skulle ud i en omspringning om sølv og bronze. Her vandt holdet på tid og Flying Ronaldo gik endnu en 0-runde. Så sølvet var i hus.

Lørdag var hviledag og søndag var det finale dag og Flying Ronaldo var med i finalen med 0 fejl. Der var 5 ekvipager til start med 0 fejl, så det var meget spændende. I finalen skulle de igen ride 2 runder, 1 i s*(115 cm)og 1 i s**(120cm.) De red endnu en fantastisk 0-runde i første runde. I anden runde sprang Ronaldo med stort overskud men de var de var rigtig uheldige på den store vandgrav. Her rørte Ronaldo en af de hvide liste der ligger på bagkanten af vandgraven og fik desværre 4 fejl.

Der var 3 ekvipager der endte med en total på 4 fejl og en der endte med 0 fejl. Så vinderen var fundet. Flying Ronaldo skulle ud i en meget spændende omspringning om sølv og bronze og en meget træls 4. plads. Flying Ronaldo var første pony på banen og kunne dermed ikke se hvor højt et tempo de andre ville ride bane i. Så hun blev tvunget til at satse og ride til hvilket resulterede i en nedrivning (den første i hele stævnet) og dermed 4 fejl. Anden rytter red med 0 fejl, så vi var meget spændte på sidste rytter. Hun valget at give max gas som så resulterede i to nede og dermed 8 fejl.

Stort tillykke til Flying Ronaldo og Maria som fik en flot Bronze medalje med hjem fra Nordisk mesterskab.