Til salg: Vognmandgårdens Beverly


.

Data:
Køn:
 Hoppe
Alder: 4 år
Højde: Ca. 140 cm.
 .
Afstamning:
Far: Kantje’s Valentijn
Mor: Vognmandgårdens Bright
Morfar: Zwavo’s Surprise
.
Beskrivelse:

Smuk og særdeles velgående New Forest hoppe af absolut topkvalitet med muligheder for både avl, køresport og konkurrenceemne i dressur/spring.Beverly blev som 2 ½ års tilkørt i tospand ved tidligere ejer, men har hos os udelukkende gået som følhoppe, hvor hun i år fik et rigtig godt føl.
Beverly har endnu ikke været fremstillet til kåring, men hun er klart et emne til en 1. klasses kåring. Hun var som føl med til Landsskuet i Herning, hvor hun blev nr. 3 i kampen om skuets bedste føl.Beverly er en sød og rar pony. Hun bruger noget tid på at lære en at kende, men derefter er hun den største kælepot.
Hun er nem i flokken og har aldrig været syg eller fejlet noget.
Hun er målt til 139-140 i stang.Beverly er ud af de allerbedste New Forest linjer og hoppelinjen er i flere generationer i lige linje kåret med medalje samt der forefindes både Årets hoppe og Elitehoppe.
Beverlys helbror er i 2012 blevet kåret som Præmiehingst og efterfølgende som Siegerhingst for alle racer i Tyskland.

Beverlys far er Kantje´s Valentijn, som er A pony i spring med flere placeringer i S-klasser.
Kantje’s Valentijn blev i 2009 vinder af DM for Kat. II. Han var også med til at vinde Guld for hold ved Nordisk Mesterskab, og desuden vandt han også Baltic Cup 2009 Trophy, og alt dette kun som 7 års.

Mor er sølvmedaljehoppe og region 1´s bedste hoppe samt fået 24 point og ærespræmie til dyrskue. Hun er mor til Årets Hoppeføl i Reg. 1 2010.

Morfar er B-pony i dressur.

Beverly sælges grundet familieforøgelse og deraf manglende tid til at arbejde med hende.
Handelsundersøgt d. 16/7 2012 uden anmærkninger. Forsikret uden forbehold for 25.000 kr for liv og uanvendelighed, samt der er lavet føl/foster forsikring.
.
Henvendelse til:
Stutteri Calandia
Rævskærvej 38
9850 Hirtshals
.
Tlf. 28550924
Mail grohansen@privat.dk
Web www.calandia.dk


Annoncen er indrykket d. 31.10.2012