Til salg: Typhon Hippios

.

Data:
Køn:
 Vallak
Alder: 4 år
Højde: Stor kat. 1
 .
Afstamning:
Far: Offem Minos He.Stb. 224,  SPH 178
Mor: Eskehøjgaards Mørk Natviol (1. klasse m/sølvmedalje, regionens bedste hoppe)
Morfar: Havens Sunshine NFH 35
 .
Beskrivelse:
Stork at 1.vallak på 4 år. Fantastisk godt springende. Kapacitet til at gå hele vejen. Nem at håndtere, flink og rar i stalden. Let redet. Kan håndteres af alle.Typhon er ud af top afstamning. Hans far Offem Minos er internationalt kåret og er bl.a. kåret i New Forest i Holland og Frankrig, Sverige, samt i Dansk Sports Ponyavl i Danmark.

Blandt de mange kårings- og sportsresultater kan nævnes at han er blevet udnævnt til Overall Champion i Holland, samt i 2009 blev Bedste DSP hingst ved Roskilde dyrskue, 23 point og ærespræmie.  Han har sprunget S-ridebanespringning i Holland og Frankrig.

Minos er han far til flere kårede hingste og hopper der, som ham selv, har opnået store sportsresultater indenfor såvel spring, som dressur.

Minos har afkom i adskillige lande herunder Australien, USA, England, Frankrig, Danmark, Sverige, Belgien, Holland og Tyskland

Typhons mor er bl.a. mor til flere 1. klasses medaljehopper samt til avlshingsten Arion Hippios, der er kåret i Belgien. Hans morfar ver en fantastisk springpony, der var far til adskillige toppræstations ponyer bl.a ponyen Pluto på 142 cm, der i 1988 sprang 170 cm.

.
Henvendelse til:
Stutteri Hippios
v/Lene og Michael Thaulow
Hemmestrupvej 8, 4683 Rønnede.
Tlf. 51 33 23 31
Mail mail@hippios.dk
Web www.hippios.dk

.

Annoncen er indrykket d. 02.05.2012