Til salg: Skovlundegårds La’Mour

Data:
Køn:
Hingst
Alder: 1 år, født 22.05.2018 
Højde: 147 cm, forventet
.  
Afstamning:
Far: Lundemarksgårds Layout NFHR 137
Mor: Elmholts Lady
Morfar: Pedro NFHR-E 104 
.  
Beskrivelse:
Skovlundegårds La’Mour er en fantastisk dejlig hingsteplag, som søger nye udfordringer :)Hans Far Lundemarksgårds Layout NFHR 137 NF DK, er på FEI top niveau, han er ud af en guldrandet stambog hvor der er rigtig mange elite og medalje dyr. Layout blev B-pony allerede ved hans andet C-stævne for ponyer. Kort efter opnåede han også A-status. Kort forinden blev hans mor ligeledes A-pony. Det må da siges at være præstations afstamning! Morfar: Elitehingsten Pedro NFHR-E 104 han er Danmarksmester i Handicap dressur samt A-pony i dressur med 69 placeringer og 2282 point. Han har bidraget til sporten med flere A & B ponyer alle med stort potentiale.
I avlen tæller der mange medalje hopper samt 2 kårede hingste.

Moderen Elmholts Lady som er kåret med bronze, har bevist sit værd i avlen, hun er mor til Skovlundegårds La’Coste som i 2015 blev årets hingst med 9 i helhed ligeledes har han opnået kåring i DSP med 9 i helhed samt sølvmedalje, Lady er også mor til Skovlundegårds La’Fleur som blev region 3 bedste hoppe med bronze og Skovlundegårds La’Vendel som også er kåret med Bronze, samt Skovlundgårds La’Tiff som var årets føl og siden er blev kåret i 1. klasse.

Så har du lyst til at erhverve en lovende hingsteplag, kan rette køber nu få muligheden for at overtage Skovlundegårds La’Mour 🙂

Han er særdeles godt gående og med et dejligt humør, han er velstillet og svæver over marken i de flotteste gangarter hvor han på trods af vækst stadig kan mønstre en rummelig og dejlig trav. Vi håber/tror hans fremtid vil være lovende både for avlen og sporten.

Han er passet med vaccinationer, ormekure – smed m.m. han er dagligt i hænder og håndteres fint, han går i snor, løfter ben og har kørt trailer flere gange. 

Vi forventer han får et slut mål på ca. 147 i stg.  

Video og flere billeder kan ved seriøs henvendelse fremsendes.

 
.  
Henvendelse til:
Helle Nymann
Ebbe Alle 6, Flintinge, 4891 Toreby L
Telefon: 51922650
E-mail: he.nymann@gmail.com

 

Annoncen er oprettet d. 08.05.2019