Til salg: Meldgaardens Sir Duncan

meldgaardens_sir_duncan_2016_1

Data:
Køn:
Vallak
Alder: 10 år
Højde: 148 cm, DRF færdigmålt
.  
Afstamning:
Far: Pedro
Mor: Elmholts Nineth
Morfar: Parks Tambour
.  
Beskrivelse:
Duncan er en 10-årig gadedreng med masser af udtryk og stor lyst til at arbejde.  Duncan er stadig i fortsat udvikling og er langt fra toppet endnu.Vi købte Duncan direkte fra avler, da han var 4, og han er blevet redet langsomt op til sit nuværende niveau af min datter med hjælp fra berider Stine Skov Berg.Duncan er øvelsesstærk og går alle ponyøvelser. Han blev B-pony i efteråret 2014. Han har deltaget i talrige landsstævner og er en erfaren stævnepony, som er nem at have med ud. Får ofte flotte kommentarer med fra dommerne til stævner. ”Velredet pony” og ”pony med kvalitet og gode gangarter” er bare et par af kommentarerne, som findes i forskellige udgaver på kritikkerne.

Duncan er flere gange klubmester og har deltaget i DM for hold. Desuden blev han 2016 Vestdansk Mester indenfor Newforest foreningen.

Duncan er en alsidig pony, som elsker varieret arbejde. Han springer med stor lyst, er god på skovture både alene og sammen med andre. Han er nysgerrig og undersøgende i forhold til nye ting.

Der er forinden salg taget røntgen af ben og ryg med anmærkning, som af dyrlæge betragtes som uden betydning for brug.

Link til video, klik her

 
.  
Henvendelse til:
Lene Høllemkær Klavsen
Stentofterne 33, 7600 Struer
Telefon: 61713433
E-mail: Lene.h.klavsen@gmail.com

 

Annoncen er opdateret d. 10.06.2017