Til salg: Argos Hippios

.

Data:
Køn:
 Vallak
Alder: 4 år
Højde: Kat. 1
 .
Afstamning:
Far: Offem Minos He.Stb. 224,  SPH 178
Mor: Asteria Hippios (1. klasse m/bronzemedalje)
Morfar: Mister Malthe NFHR-E 108, SPH 170, RNF 151
 .
Beskrivelse:
Kat.1 vallak på 4 år. Godt springende og gode bevægelser. Smart og udtryksfuld med en dejlig hals og god rejsning. Vågen men let at håndtere selv for børn. Kun haft rytter på et par enkelte gange.Argos er ud af top afstamning.  Hans far Offem Minos er internationalt kåret og er bl.a. kåret i New Forest i Holland og Frankrig, Sverige, samt i Dansk Sports Ponyavl i Danmark.

Blandt de mange kårings- og sportsresultater kan nævnes at han er blevet udnævnt til Overall Champion i Holland, samt i 2009 blev Bedste DSP hingst ved Roskilde dyrskue, 23 point og ærespræmie.  Han har sprunget S-ridebanespringning i Holland og Frankrig.

Minos er han far til flere kårede hingste og hopper der, som ham selv, har opnået store sportsresultater indenfor såvel spring, som dressur.

Minos har afkom i adskillige lande herunder Australien, USA, England, Frankrig, Danmark, Sverige, Belgien, Holland og Tyskland.

Argos mor vandt 5-års championatet i spring. Hun var af landstræneren i spring spået en lovende fremtid på springbanerne, hvilket en foldskade desværre satte en stopper på. Asteria er efter elitehingsten Mister Malthe, der har et utal af super gode ponyer i sporten og på kåringsbanerne rundt omkring i verdenen.

.
Henvendelse til:
Stutteri Hippios
v/Lene og Michael Thaulow
Hemmestrupvej 8, 4683 Rønnede.
Tlf. 51 33 23 31
Mail mail@hippios.dk
Web www.hippios.dk

.

Annoncen er indrykket d. 02.05.2012