Tale til Jonna og Niels Jørgen – Stutteri Flintdale

Kære Jonna og Niels Jørgen – kære Stutteri Flintdale. – Et stort tillykke skal lyde i dag.

Det er 35 år siden i startede jeres stutteri med avl af New Forest ponyer.

Jeg har lavet lidt ressorts på jer og for Søren, hvor er der bare rigtig mange præstationer der kan fremhæves. I har gjort det eminent rigtig godt.

I har avlet 3 hingstene Eminent, Ranzau og Raider alle med fornavnet Flintdales.

I har avlet mange gode hopper både fløjhopper og medalje hopper og flere gange året hoppe nemlig: Flintedales Merci og Flintedales Nellie.

I har avlet så godt og fået jeres ponyer brugt i avl og sport at I også har fået udnævnt 3 elitehopper Flintdales Merci i 2010, Flintdales Erantis i 2011 og sidst Flintdales Melissa i 2014.

I er nogle dejlige mennesker og I laver begge et stort stykke arbejde i foreningsregi både når det gælder New Forest og jeres lokale rideklub. I er engageret og sørger for at tingene klapper.

Dejligt er det at se – I har givet den gode interesse for New Forest ponyen videre til næste generation, for det er jo ikke en selvfølge. At familien er med betyder meget for jer. Og jeres børnebørn – ja de rider selvfølgelig også New Forest.

På vegne af avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark vil Jeg endnu en gang ønske jer tillykke med 35 års jubilæet og håber at I forsat vil lave rigtig mange gode ponyer til avl og sport.