Til salg: Lillevang’s Carlo

.

Data:
Køn:
 Vallak
Alder: 6 år
Højde: 142 cm.
Pris: 75.000 
 .
Afstamning:
Far: Corso
Mor: Kvægenbjergs’s Julijane
Morfar: Eskehøjgaard’s Ali
 .
Beskrivelse:
Lillevang’s Carlo er en flot slank ædel pony, der er skruet super godt sammen. Han er en lækker pony med et dejligt temperament. Han har en god gang, hvor galoppen især skal fremhæves. Carlo er en glad pony der løser den opgave han får stillet. Han er utrolig åben og lærnem over for nye øvelser. Han er en rigtig drengerøv og der bliver altid lagt mærke til ham på stævnepladserne! Han kan nå langt i både spring og dressur. Han rider på LA niveau, og har potentiale til meget mere. Han har bl.a. vundet 5 års championat i både spring og dressur, og har derfor opnået R i begge dele.
.
Carlo vil inden længe være klar til C-stævner, hvis det er det man ønsker. Så hvis du er en seriøs rytter der vil frem i sporten, så er Lillevang’s Carlo lige noget for dig!
.
Carlo har aldrig haft en sygedag, han er gået igennem handelsundersøgelsen for et par måneder siden, uden nogen anmærkninger! Han er passet med alt og ved køb vil der medfølge alt udstyr og et rødt hestepas.
.
Sælges kunne til en rutineret rytter med fuld forældre opbakning! Jeg vil have retten til at vælge mellem køber eller takke nej hvis jeg ikke føler det er det rette sted for Carlo.
.
Der bliver skrevet kontrakt ved køb.
.
Henvendelse til:
Anne Kordon
Lindevej 15, Bælum
Tlf. 21 43 64 29
Mail Anna-kordon@hotmail.com

.

Annoncen er indrykket d. 18.04.2012