Rosenparaden 2016

Julie Miltersen (til venstre) og Elmholts Bravur som rider for Holstebro Sportsrideklub og Simone Høllemkær Klavsen (til højre) og Meldgaardens Sir Duncan som rider for Sevel Rideklub har været til deres sidste landsstævne og Rosenparade i Hedensted fra den 11.-13-november 2016.

Hver blev alle A og B pony-ryttere, som afslutter deres ponykarriere ved året udgang, hædret. Der var i år 49 ponyryttere fra hele landet. Alle ryttere får en roset og der fortælles om deres bedrifter i karrieren.

Begge piger har deres New Forest ponyer til salg og håber snart på at finde et par gode familier hvor de dygtige ponyer kan give 2 nye ryttere en masse gode oplevelser i hverdagen og til stævnerne.

Her er Julies speakerseddel:

Rytter navn – Julie Miltersen
Klub (hele klubbens navn) – Holstebro Sportsrideklub
Pony navn – Elmholts Bravur
Pony alder – 11 og vi har redet sammen i 3,5 år.
Daglig træner – Johanne Vibe Pedersen
Årets bedste resultat – placeret som nummer 2 i PRM debut
Karrierens bedste resultat – at kvalificere os som B-ekvipage, da der ikke var særligt mange der troede på at det ville lykkes.

Andet
Jeg vil gerne give en særlig tak til min træner Johanne, som har været der for mig og altid har udvist troen på at vi kunne nå vores mål. Derudover opfordrede hun mig til at søge optagelse på Holstebro elitesport. Jeg vil derfor også takke Holstebro elitesport for den målrettede fysiske og mentale træning der medvirkede til at vi i dag er B-ekvipage.

 

rosenparade_2016_4
 
rosenparade_2016_1
 
rosenparade_2016_2
 
rosenparade_2016_5
 
rosenparade_2016_3