Ridning

Skærmbillede 2023-11-08 kl. 10.32.03

“Heart of Fire, med hans rytter Rose Wegge-Larsen som har deltaget ved NM 2022 hvor de opnåede en 7. plads”

Et temperament i særklasse
Som ridepony er New Forest ponyen først og fremmest kendetegnet ved sit fantastiske temperament. Ponyerne fås i alle farver og typer, men det gode, gennemavlede temperament har de til fælles. New Forest ponyen er både en tålmodig og kærlig begynderpony samt en trofast makker, der vil gøre alt for sin rytter på konkurrencebanerne, hvad enten det gælder dressur, springning og military.

Stævner og mesterskaber for New Forest ponyer
Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark afholder årligt Vestdanske Mesterskaber, Østdanske Mesterskaber, Medaljeridning og Unghestechampionater. Arrangementerne er åbne for New Forest ponyer og ryttere på alle niveauer, og det er en rigtig god mulighed for at møde andre New Forest entusiaster.

New Forest Rosetten
Desuden har du mulighed for at deltage i New Forest Rosetten, som er en konkurrence hvor det går ud på at samle point til stævner i løbet af hele året. Når man får en placering, altså en roset, optjener man point der skal indberettes, og ranglisten opdateres hver måned så man kan følge med i sin placering. Alle kan være med, uanset disciplin og niveau, og der vil være præmier til de bedst placerede ekvipager. Læs mere under New Forest Rosetten.