Resultater fra hoppe- og vallakkåring 2018

 

Den 30. juni var der hoppe- og vallakkåring 2018 med bedømmelse af føl.

I holdet for 3 års hopper blev bedste hoppe Skovlundegårds La’Tiff e. Champiz. Skovlundegårds La’Tiff er opdrættet og ejes af Helle Nymann Hansen i Toreby. Hoppen blev kåret i 1. klasse med 8 i helhed.

 

Der var 4 hopper i holdet for 4 års hopper og her gik Eikhof Airyn e. Haywards Guardsman på fløjen. Eikhof Airyn er opdrættet af Watermolendijk i Holland og ejes af Stutteri Calandia v/ Gro og Henrik Vadskær Jensen i Hirtshals. Hoppen blev kåret i 1. klasse med 8 i helhed.

 

Blandt de 5 års og ældre hopper gik Borrebjerg’s Midnight e. Ronald på fløj. Borrebjerg’s Midnight er opdrættet af Flemming Steen Frederiksen i Asnæs og ejes af Camilla Holm-Nielsen i Fuglebjerg. Hoppen blev kåret i 1. klasse med bronzemedalje med 8 i helhed og blev årets hoppe 2018. Hoppen deltog endvidere i den frivillige løsspringning og fik 9,5 i teknik og 9,0 i kapacitet af springdommeren.

 

Der var stillet 2 vallakker til kåring og fløjen var Bryggergårdens Fyrst Atlantis e. Soldals Brilliant. Bryggergårdens Fyrst Atlantis er opdrættet og ejes af Camilla Holm-Nielsen i Fuglebjerg. Vallakken blev kåret i 1. klasse med 8 i helhed.

 

Der var fremstillet 5 føl til bedømmelse og bedste føl 2018 er opdrættet og ejes af Vivi og Leif Jensen i Glamsbjerg. Føllet blev belønnet med 1. præmie og karakteren 8 i helhed. (Føllets navn fremgår ikke af kataloget)

 

Stor tak til alle udstillere som har lagt stort arbejde i at klargøre ponyerne til fremvisningen på dagen.

Tak til dommerne, som med deres strenge og retfærdige øjne, klarede den store opgave at oprangere ponyerne. Dommerne var Iben Tjelum og Martin Larsson.

 

Resultatet fra kåringen for alle udstillede ponyer kan ses her.