Resultat af hoppe- og vallakkåring 2019

Den 29. juni 2019 var det hoppe- og vallakkåring med bedømmelse af plage. Der var tilmeldt 10 stk. til kåring og 2 stk. til plag-bedømmelse.

I holdet af 3-års hopper gik Vognmandsgårdens Roxanna på fløj med en kåring i 1. klasse med bronzemedalje. Vognmandsgårdens Roxanna ejes og udstilles af Stutteri Vognmandsgården i Nørager.

I 4-års holdet var det ligeleden en pony fra Vognmandsgården der gik på fløj, nemlig Vognmandsgårdens Almeria med en kåring i 1. klasse med sølvmedalje. Vognmandsgårdens Almeria er opdrættet af Stutteri Vognmandsgården i Nørager og er ejet og udstillet af Birgitte Mørk Jørgensen i Brønderslev.

Årets hoppe 2019 blev Lopik’s Anja fra holdet af 5-års og ældre hopper med en kåring i 1. klasse med sølvmedalje. Lopik’s Anja er opdrættet af A.H. Hootsen i Holland og er ejet og udstillet af Kirja Holland Thomsen i Nibe.

Årets vallak 2019 blev Horsemosens Mc Kee med kåring i 1. klasse med bronze medalje. Horsemosens Mc Kee er ejet og udstillet af Stutteri Horsemosen i Skive.

Se alle kåringsresultater her.