Nye æresmedlemmer: Hilda og Niels Erik Nielsen

Kære Hilda og Niels Erik

Det er os en stor glæde i dag d. 16. november 2013 at udnævne jer til æresmedlemmer af Avlsforeningen fort New Forest Ponyer i Danmark.

I har igennem mere end 25 år sat et stort fingeraftryk på avlen af New Forest Ponyer ikke kun i Danmark men også i udlandet støder vi på Elmholt ponyer, der har klaret sig godt ved udstillinger og ridestævner.

Mange hingste har passeret jeres ejendom. De fleste har opnået status af A og B ponyer i dressur, inden de har forladt Elmholt.

I har også stået bag mange opvisninger alene eller sammen med andre både børn, unge og voksne. Dette har været medvirkende til at vise New Forest ponyens store alsidighed.

Men også på mange andre områder har I bidraget til at udbrede kendskabet til New Forest ponyen.

I 1999 arrangerede I busrejse for ca. 40 personer til The New Forest i forbindelse med det årlige Breed Show i New Park i Brockenhurst.

I har også påtaget jer opgaver i foreningen som bestyrelsesmedlemmer, revisor og tegning af annoncer, som har bidraget til foreningens økonomi ligesom I har gjort et stort arbejde med at skaffe ærespræmier til foreningens arrangementer.

Ejere til ponyer I har solgt, har I fået til at melde jer ind i foreningen.

I har også medvirket til, at Dyrskuet i Aulum 2. weekend i august igennem mange år har haft den største udstilling af New Forest ponyer på landsplan.

Vi ønsker jer stort tillykke og mange gode år forude!

aeresmedlem_2013