New Forest ponyer opnår elitestatus

Følgende New Forest ponyer har opnået elitestatus.

  • Flintdales Melissa NFB-E 1608
  • Vognmandgårdens Askepot NFS-E 1741
  • Vognmandgårdens Bussi NFS-E 1651
  • Staplecross Spitfire NFHR-E 39

 

flintdales_mellissa Flintdales Melissa avlet 2 godkendte hingste Flintdales Eminent og Vestergårds Zeus samt elitehoppen Flintdales Erantis så hun er nu 3 Elitehoppe på række.

Årets Hoppe i region vest 2014  Vestergårds Megara kåret i 1 kl. med sølvmedalje

Årets Vallak i region Vest 2014 Vestergårds Pegasus kåret i 1 kl.

Vestdanskmester i Dressur 2014 Vestergårds Pegasus

vognmandgaardens_askepot Vognmandgårdens Askepot er efter Vognmandgårdens Firelight og Skovbrynets Lady. Hun er den yngste af 4 helsøskende som alle har leveret mange gode afkom hvor der er et godt sportspotentiale i dem alle.Askepot er farmor til bedste 3 års til kåringen i Arden i år Vognmandgårdens Bernadotte og mor til nummer 2 Vognmandgårdens Amazone.
vognmandgaardens_bussi Vognmandgårdens Bussi er efter Buzuun og Eskehøjgårds Rhea. Hun er kåret i 1 kl og fik senere sin bronzemedalje og har siden leveret en hel stribe af rigtig gode afkom, hvor Brunette der blev Årets Hoppe i 2002 er en af de mest markante. Men også Bonette har markeret sig ved til kåringen at blive tildelt  med 3 x 9 for gangarter. Brunette blev senere moder til Bright som er moder til hingsten Vognmandgårdens Bentley.Med udnævnelsen af Vognmandgårdens Bussi som Elitehoppe er der nu 4 hopper i lige moderlinje der er elitehopper.
Vognmandgårdens Bonette der blev bedste 3 års til kåringen i Arden har Bussi som oldemoder og elitehoppen Vognmandgårdens Askepot som Farmoder.
 staplecross_spitfire Spitfire blev købt som føl i England i 1968 og kom til Danmark samme efterår. Han blev kåret i 1972 og aflagde godkendt materialprøve første år disse prøver blev obligatoriske i efteråret 72.Han var utrolig glad for at springe. Denne egenskab er gået videre til de næste generationer. Han døde i 1998 godt 30 år gammel.