New Forest ponyen

New Forest ponyen er en fremragende ride- og brugspony

New Forest ponyen er en meget anvendelig allround pony. Gang på gang vinder den i spring-, military-, dressur- og paradressur og kørekonkurrencer både nationalt og internationalt.Der er ofte New Forest ponyer i præmierækken ved DM, NM og EM både for hold og individuelt. Det er slet ikke ualmindeligt, at New Forest ponyen springer sin egen højde eller mere.

Hvis du har ambitioner om at nå hele vejen til toppen, er New Forest ponyen et helt rigtigt valg. New Forest ponyen er også kendt for at klare sig godt i hesteklasser.

New Forest ponyen henvender sig til hele familien, små og store børn, forældre og bedsteforældre. Alle får de deres ambitioner og ønsker opfyldt i en og samme pony.

New Forest foreningen er en ambitiøs raceforening med mange spændende aktiviteter. Der bliver bl.a. arrangeret kåringer, dyrskuer, stutteribesøg, kurser, foredragsaftner og ture til udlandet.Der afholdes New Forest stævner med klasser på alle niveauer i både øst og vest. Østdanske og Vestdanske mesterskaber, medaljeridning og championater. Der er ingen aldersbegrænsning for ryttere, så alle har mulighed for at starte deres pony.

Det er en stor beslutning at vælge en pony – eller hesterace. Beslutter du dig for en New Forest, skal du være hjertelig velkommen i vores forening. Du vil opleve både sammenhold, hygge, fest og konkurrencer.