Kikkenbergs Robbi


.

Data:
Køn:
 Vallak
Alder: 6 år
Højde: 140 cm.
 .
Afstamning:
Far: Sirius Hippios NFHR 120
Mor: Majgårdens Ronja NF 1707
Morfar: Odbjergs Rubin NFHR 96
.
Beskrivelse:
Power, potentiale og personlighed.

Kikkenbergs Robbi er en skøn New Forest pony der søger en ny ven og ejer.
Han er 140 cm i stg og 6 år gammel.

Robbi er utroligt arbejdsvillig og lærenem. Han er selvgående og redet for helt lette hjælpere. Han har den for racen så karakteristiske “tænd-sluk-knap”, der betyder at han er en “Duracell-kanin” hvis rytteren beder ham arbejde, og i det sekundt man beder ham om det kan han rides for helt lange tøjler i afslappet tempo.

Robbi er profesionelt tilredet som 4 års, og har derefter været redet nogen gange om ugen af både mindre børn og voksen rytter. Han uddannes nu fast af en voksen dressurrytter. Desuden starter han springstævner med ponyrytter.

Robbi er øvelsesstærk, og har nogen dejligt aktive bagben. Især hans trav skal fremhæves. Han udfører med lethed schenkelvigninger i skridt og trav, tilbagetrædninger, versader osv. Desuden er bagpartsvendinger og kontragalop påbegyndt, og er snart på plads. Han er helt klar til at få en ponyrytter der vil tage ham med ud på dressurbanerne og vise hans talent frem.

Robbi har deltaget i springstævner til og med LC på C-plan. Han springer med masser af mod, bruger sin ryg og trækker selv på springet. Han elsker at springe og er super ærlig. Han kigger ikke og tager flot imod nye ting.

Robbi er sød og omgængelig i al omgang.

Robbi er ud af præstationsafstamning:
Hans far er er B-pony i dressur, og er et stort talent inden for spring, kåret med 9-taller.
Hans mor er også mor til A-ponyen Kikkenbergs Rikki.
Hans morfar er A-pony i dressur.

Robbi er en skøn pony der kan bære både børn og voksne uden problemer. Han giver en fantastisk ridetur hver gang, og er helt sikkert et besøg værd.

Pris: 25.000 kr.

.
Henvendelse til:
Kikkenbergs New Forest
v/Karen Egeberg & Aage Dahlsen
Lemmingvej 30, Sejling
8600 Silkeborg

Kontakt: Anja Broberg

Tlf. 29 26 23 27

Mail kjellerupholm@hotmail.com


Annoncen er indrykket d. 30.08.2012