Kåring og festival 7-8. august 2021 Dyrskuepladsen i Odense

Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark afholder hoppe- og vallakkåring samt Festival i anledning af foreningens 60 års jubilæum i 2020. Dette finder sted i weekenden 7.- 8. august på Dyrskuepladsen i Odense med et års forsinkelse og i reduceret omfang på grund af corona.

Vi håber dog at se rigtig mange medlemmer af foreningen og deres New Forest ponyer til disse to begivenheder. Ud over hoppe- og vallakkåringen, der finder sted om lørdagen, er det vores håb, at der også bliver tilmeldt afkomssamlinger efter såvel hopper som hingste.

Festivalen byder på eksteriørklasser for ponyer i alle aldre, hingstepræsentation af kårede og avlsgodkendte hingste, mønstringskonkurrence og kvadrilleklasse.

For ryttere fra 3 til 100 år og ponyer fra 4 år og op, er der Engelske rideklasser, der rides på græsbaner. Her kan der startes i klasser for såvel nybegyndere såvel som for øvede ryttere.

Flere af klasserne kan desuden startes for lange liner såvel som for vogn. Så også hjertelig velkommen til vore køreponyer. Er du til spring, er der udfordringer i Working hunter klasserne.

Ud over dette planlægges det at lave små “drop-in” klasser hen over weekenden. Det kunne være agility og andre festlige konkurrencer.

Der vil være fællesspisning lørdag aften, hvortil man kan tilmelde sig sammen med de øvrige aktiviteter på foreningens hjemmeside www.newforestponyer.dk senest d. 4/7.

Arrangementet kræver mange hjælpere og gerne sponsorater, så meld dig til en opgave eller giv en præmie når du melder til.

Propositioner og tilmeldingsblanket kommer på hjemmesiden snarest.

Velkommen til et par spændende og festlige dage med New Forest ponyer på Dyrskuepladsen i Odense.