Indbydelse til faglig teoretisk aften – International dommerkonference

Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark skal være vært for international New Forest dommerkonference i dagene 1-3. juni. Der forventes at deltage 20-25 dommere fra England, Holland, Belgien, Frankrig, Tyskland, Finland, Sverige, Norge og selvfølgelig Danmark.

Hele arrangementet starter fredag den 1. juni 2018 klokken 18.30 med et seminar/en faglig teoretisk aften, hvor englænderne vil lave et oplæg om racens historie, og hvert land vil gøre rede for netop deres kåringssystemer og afprøvninger.

Til dette arrangement, som finder sted i Karup, er alle medlemmer velkomne. Stutteriejere (og andre) opfordres til at lave hver deres egen lille stand med materiale om egne ponyer el. lign. Adgangsbilletten til dette arrangement vil være et bidrag til et fælles kagebord.

Lørdag vil dommerne lave praktiske øvelser på Horsemosen, hvor de gruppevis vil bedømme forskellige ponyer. Dagen afsluttes med en middag for dommere og hjælpere, hvor der evt. også vil være lidt opvisning.

Søndag får dommerne mulighed for at tage på stutteribesøg.

De fleste af dommerne vil gerne overnatte privat, så her er mulighed for at lære nogle af dem at kende lidt bedre og få en snak med udenlandske New Forest entusiaster. Mange af dommerne skal afhentes ved fly i Billund, og der vil være en del logistik i weekendens løb, som vi også gerne vil bede om hjælp til.

Der vil blive brug for en del hjælpere og ponyer til hele denne weekend, og alle som kunne være interesserede i at hjælpe/fremvise ponyer/huse udenlandske gæster kan henvende sig til Jytte (e-mail: horsemosen@vip.cybercity.dk) eller Lene (e-mail: amstrupvej2a@gmail.com). For at få alle ender til at nå sammen, vil vi gerne have tilsagn til dette inden 10. maj 2018. Vi forbeholder os ret til at fordele opgaver, ponyer og gæster.