Flotte stævneresultater til Romeo-ponyerne

Romeos Galla og Sofie Fredslund

Romeos Galla, Romeos Hitman og Romeos Goodwill har med Sofie Fredslund i sadlen opnået rigtig flotte resultater ude på stævnebanerne i år.

Romeos Galla har vundet adskillige sejre og topplaceringer i både LB og LA springning ved forskellige stævner, heriblandt en 1. plads i LA** samt en 2. plads i LA** ved C-Påskestævnet i Slangerup-Lynge. Det var Gallas tredje LA og tredje nulrunde, og de klarede den svære bane med 3 kombinationer som anden hurtigste ekvipage ud af 40 startende, og holdt føringen lige til den sidste rytter kom på banen. Se video af deres ridt nederst på siden.

Romeos Hitman har blandt andet fået et par flotte placeringer i LA1 dressur i april måned, ved C-stævnet i Holbæk blev det til en 3. plads med 66,55%, og ved C-stævnet i Slagelse red de en 2. plads hjem med 64,8%. Ved C-stævnet i Faxe i marts blev det ligeledes til en 2. plads i LA1, denne gang med 67,24%. Derudover har de haft nogle flotte 0-runder med placeringer til følge i LB** springning.

Romeos Goodwill og Sofie har fået to sejre i LA4 dressur i april, ved C-stævnet i Holbæk vandt de med 65%, og ved C-stævnet i Slagelse sejrede de med hele 71,25%.

Tillykke med de flotte resultater!