Eskehøjgaards Mørk Nat Viol er udnævnt til elitehoppe

Eskehøjgaards Mørk Nat Viol er udnævnt til Elitehoppe. Nat Viol er født på stutteri Eskehøjgaard i juni 1990. Hun er efter hingsten Havens Sunshine NFH 35 med elitehingsten Eskehøjgaards Ali NFH-E 62 som morfar.

Natviol har siden hun var 3 år været ejet af Stutteri Hippios, der har trukket 9 føl på hende, heraf 8 rene NF-ponyer. Imellem føllene har hun sprunget, gået utallige jagter – hvor hun bl.a. er blevet nr. 3 i opløbet til Hubertusjagten i Dyrehaven som eneste kat.2 pony – gået 50 km distance klasser, enkelte military- og dressurkonkurrencer. Der er ingen tvivl om det er springningen og jagterne, Natviol synes bedst om. Hun er her som 23 årig still going strong og med sin unge 10 årige rytter Viktor True, har hun igen indtaget springbanerne. Bortset fra lidt grå hår i panden, ligner hun sig selv som ung både af sind, udseende og ikke mindst energiniveau. Natviol giver sine egere og ryttere utrolig mange gode oplevelser ikke kun som avlshoppe, men også som ridepony, kammerart og konkurrencepartner.

Natviol er endnu engang ifolet med Mister Malthe, det bliver det 4. afkom af denne kombination. De tre første er alle medalje hopper eller godkendt hingst, så det bliver spændede at se, hvad Natviol som 24 årig kan levere til stutteri Hippios.

Eskehøjgaards Mørk Nat Viol