Til salg: Bryggergårdens Bacardi


.

Data:
Køn:
 Hingst
Alder: 3 år
Højde: 146 cm.
 .
Afstamning:
Far: Mister Malthe
Mor: Soldals Olympia Atlantis
Morfar: Stegstedgårds Figaro
.
Beskrivelse:
Bryggergårdens Bacardi er en hingst/vallak af særdeles god afstamning. Han er netop tilredet og kunne på 3. dag trave frit rundt på banen og 5. dag rundt i galop. Han har en super skridt, god overtrædning samt god brug af overlinie. Stort travende. Fed galop som er stor og rummelig og op ad bakke. Godt temperament og meget samarbejdsvillig. Hingsten har været trænet til hingstekåring, så han er i god kondi og trænet med på vej og lange gåture både i skoven og ved stranden. Har været svømmetrænet og nyder at bade. Han forsætter sin tilridning i et par mdr og får derefter en velfortjent pause. Han elsker at blive nusset og hygge på staldgangen, en kommende stævne pony som du kan forme helt fra starten.Hans far Mister Malthe er kåret I DSP springpony program og har opnået status af Elitehingst i NF, hvor han er kåret i både Danmark og i Sverige
Mister Malthe blev Overall vinder til stationsafprøvningen i 2000 med 877 point og opnåede et snit i spring på 9,2 og et snit ridelighed på 9,3. Han vandt desuden 5 års championatet i spring hos NF og har sprunget MB.
Han er S-pony i dressur, har vundet distrikt mesterskabet i dressur og Øst Dansk Mesterskab hos NF. Han har desuden gået 50km distance og gennemført flere jagter som master pony.
Af show præstationer er der mange, vi kan f.eks. nævne: Sjællandspræmie hingst ved Roskilde Dyrskue i 2000 og publikumsfavorit ved hingstedag for DSP og DV i Vallensbæk i 2008.
Mister Malthes afkom har gjort det rigtig godt på konkurrencebanerne, således er han bl.a. far til den 8-årige Gay Count Shetan der i 2011 gik sit første internationale stævne i Polen, hvor den sprang fejfrit i både S og i 3-stjernet Gran Prix. Mister Malthe har også flere afkom der går på landsplan i dressur. Han har en kåret søn hos NF, der til stationsafprøvning opnåede 8,7 i snit i spring

Hans mor Soldals Olympia Atlantis er kåret i 1.kl hos NF og er ud af en lang linje af præstations ponyer primært indenfor spring. Trods hun har gået som føl hoppe, har hun alligevel nået at springe MB 2-stjernet til distriktsstævner og har vundet 4- og 6-års championatet i spring hos NF og blev klubmester i spring i Faxe i 2010 og 2011.. Hun har desuden gennemført flere jagter og distancestævner.

Hans mormor Artemis Hippios er kåret i 1kl. med sølvmedalje. Hun har sprunget MB og har gået svær military i Sverige og gennemført flere Hubertusjagter.

Hans morfar Stegstedgårds Figaro er udnævnt til Elitehingst i N F. Han er A-pony i dressur, har vundet LA6 til distriktsstævner for heste og har sprunget MB. Han er far til flere B- og A-ponyer i dressur

Han har deltaget til følskue:

Han fik beskrivelsen:

Føl af god type. Udtryksfuldt hoved på god, velformet hals. God skulder, middellang manke. Lidt
mere smidighed i lænd ønskes. Ret god skridt. God trav og galop.

8778 8 i helhed.

Han deltog på 1 års plagskue ved 50 års jubilæum for newforest og fik 8888 8 i helhed.

Gik fløj ved ØDM eksteriør i 2011.

Vi har både hans mor og mormor, som kan ses.

Er stadig hingst men kan kastereres, har ingen hingstenøkker, går på fold med andre og helt op af hopper. Han lige været til hingstekåring og derfor stadig hingst.

Sælger forebeholder sig ret til at vælge mellem køber.

Han sælges kun til hjem med gode opstaldings og fold muligheder.

Han er passet med de nye vacc regler, passet med ormekur samt gødningsprøver. Ha fået ordnet tænder. Har fået ordnet hove hver 4-5 uge. Gået i løsdrit med daglig opbindning. Går lige i trailer, dejlig nem i hverdagen. Er tjekket med kiropraktor.

Super børnepony eller til den kræsne rytter som ønsker sig en super kommende stævnepony.

Pris: 35.000 kr.

.
Henvendelse til:
Stutteri Bryggergården
Sandvedvej 39,
4250 FuglebjergTlf. 42 36 02 55
Mail camilla.holm@ofir.dk
Web www.stutteribryggergaarden.dk


Annoncen er indrykket d. 30.08.2012