Hoppe- og vallakkåring 2017

Den 8. juli var der hoppe- og vallakkåring 2017 med bedømmelse af føl og plage.

I holdet for 3 års hopper blev bedste hoppe Flintdales River e. Holthausen Frodo II. Flintdales River er opdrættet og ejes af Stutteri Flintdale i Nibe. Hoppen blev kåret i 1. kl. med 8 i helhed og dagens eneste 9 tal for sin trav og Flintdales River blev også årets hoppe 2017.

 

Der var 2 hopper i holdet for 4 års hopper og her gik Klæstrups Evita e. Woodrow Carisbrooke på fløjen. Klæstrups Evita er opdrættet og ejes af Mie og Jesper Hegelund Andersen i Nibe. Hoppen blev kåret i 1. kl. med 8 i helhed.

 

Blandt de 5 års og ældre hopper gik Tanholt Sveske e. Blues Brendan på fløj. Tanholt Sveske er opdrættet af Jørn Ravn Schumacher i Kolding og ejes af Maria Hanghøj i Vamdrup. Hoppen blev kåret i 1. kl. med 8 i helhed.

 

Der var stillet 2 vallakker til kåring og fløjen var Lundemarksgårds Kenzo e. Ronald. Lundemarksgårds Kenzo er opdrættet og ejes af Lundemarksgaard New Forest v/Familien Dahlin i Herfølge. Vallakken blev kåret i 1. kl. med bronze med 8 i helhed.

 

Der var fremstillet 1 føl til bedømmelse, nemlig Harbogaards Cody e. AB Jetstream. Føllet  er opdrættet og ejes af Marianne Jacobsen i Aabenrå. Harbogaards Cody blev belønnet med 1. præmie.

 

Blandt 1 års plage gik fløjpladsen til Horsemosens Bunny McGrath e. Sophienhofs Mackay. Ponyen er opdrættet og ejes af Stutteri Horsemosen v/ Jytte N. Madsen og Ole Wienecke i Skive. Horsemosens Bunny McGrath blev belønnet med 1. præmie.

 

I holdet for 2 års plage gik fløjpladsen til Horsemosens Ginger e. Sophienhofs Mackay. Ponyen er opdrættet og ejes af Stutteri Horsemosen v/ Jytte N. Madsen og Ole Wienecke i Skive. Horsemosens Bunny McGrath blev belønnet med 1. præmie.

 

Stor tak til alle udstillere som har lagt stort arbejde i at klargøre ponyerne til fremvisningen på dagen.

Tak til dommerne, som med deres strenge og retfærdige øjne, klarede den store opgave at oprangere ponyerne. Dommerne var Christina Rasmussen, Lene Grimbühler og Milton Nielsen.

Resultatet fra kåringen for alle udstillede ponyer kan ses her.

Billeder fra dagen kan ses her.