Hingstebrev 2014

NF logo  Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark
Bedækningssæsonen nærmer sig og Avlsforeningen for New Forest Ponyer i Danmark håber, at din/e hingst/e også i år skal på hingstelisten.

Som noget nyt, vil din hingst automatisk blive tilmeldt hingstelisten på Hestekontoret i Skejby, hvis den var på hingstelisten i 2013.

Var din hingst IKKE på og du ønsker den på, skal du tilmelde den til: Ole Wienecke: horsemosen@vip.cybercity.dk

Har du tilføjelser eller ændringer til hingstelisten, bedes du sende en mail til ovennævnte.

Landsudvalgets regelsæt for henholdsvis stambogsføring og autoriserede hingstestationer vil blive sendt på mail til senere. Ud over disse, skal man som hingsteholder også være orienteret i og følge Avlsforeningens egne regler.

Der gøres opmærksom på, at hopper med mere end 6,25% GW blod ikke kan få registreret føl som New Forest fra 1. januar 2013. Bedækkes disse hopper, vil føllene få grønt hestepas og kan altså ikke på noget tidspunkt registreres som renracede New Forest.

Der er kommet nye regler for udregning af GW%. Læs mere her: Golden Wonder 2014

Hopper med mere end 6,25% GW blod vil fra 1. januar 2013 blive overført til et separat afsnit af stambogen. De kan fortsat deltage i ridemæssige arrangementer i foreningen.

Hingstelisten på foreningens hjemmeside er forbeholdt medlemmer af foreningen.

Bestyrelsen har besluttet at optage flere oplysninger om de enkelte hingste og afskaffe hingsteannoncerne på hjemmesiden.

Med håbet om en god bedækningssæson.